Werknemers plein

Geen uitkering maar echt leuk werk doen?

Jij wilt liever werken dan een UWV uitkering zoals WAJONG of WIA? Ik kan je over de drempel helpen zodat jij echt werk kunt doen wat bij JOU past!

Als UWV uitkeringsbegeleider en jobhunter beschik ik over een groot netwerk bij werkgevers- en vrijwilligersorganisaties. Hierdoor is de kans groot dat JIJ aan de slag komt. Door mijn samenwerking met Wajongtalenten, ben ik bevoegd om voor het UWV trajecten uit te voeren. Door mijn ervaring en juist door mijn samenwerking met het UWV is de kans groot, dat jij binnenkort een baan hebt.

Geen drempel is te hoog, dat geldt ook voor jou

Natuurlijk kan niet iedereen hetzelfde. Maar iedereen heeft zijn kwaliteiten, ook JIJ. Daarom geldt deze uitspraak ook voor jou: ‘Als je de drempel over wilt, dan gaan we samen aan de slag.

Een traject aanvragen bij het UWV

Voordat ik je kan helpen moet ik een traject voor jou aan te vragen bij het UWV. Dat is voor mij heel eenvoudig omdat ik ben aangesloten bij Wajongtalenten. Wajongtalenten is een door het UWV erkende leverancier en heeft een positieve beoordeling bij het keurmerk BLIK OP WERK.

Traject ‘Werkfit maken’

‘Werkfit maken’ is de benaming van een re-integratietraject. Dit kan voor jou een eerste onderdeel zijn om straks langdurig (betaald) aan het werk te gaan. Ik zal je hierin begeleiden, precies zoals je nodig hebt, net zolang tot je ‘werkfit’ bent.

Het traject ‘Werkfit maken’ is er op gericht om mensen, met een uitkering van het UWV, geschikt te maken om weer aan het werk te gaan. Dit betekent dus niet, dat alle belemmeringen waardoor jij die specifieke uitkering krijgt weg worden genomen. Het gaat erom dat je hiermee hebt leren omgaan.

Wil je weten welke stappen je gaat doorlopen, klik dan hier.

Traject ‘Naar werk’

Als je ‘Werkfit’ bent en je bent gemotiveerd om te werken, dan kan voor jou het traject ‘Naar werk’ starten. Dit traject bestaat onder andere uit:

• Een representatieve CV. schrijven.
• Opvallende sollicitatiebrieven schrijven.
• Netwerken (ook via social media).
• Profileren op de arbeidsmarkt.
• Het vinden van je nieuwe baan!

Samen met mij als coach, bewandel je de kortste weg naar werk. Je gaat zelf werkgevers benaderen en daarnaast ga ik als jobhunter voor je aan de slag. Als  jobhunter ben ik een  arbeidsmarktspecialist met een groot werkgeversnetwerk. Ik begeleid je in de meeste gevallen succesvol naar een bij jou passende baan.

We werken zoveel mogelijk met een vaste planning zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en wat je moet doen. Als je de wil hebt dan zul je zeker slagen!

Traject ‘Jobcoaching’ ter ondersteuning van je baan

Heb je het idee dat je ondersteuning zou kunnen gebruiken bij het behouden van jouw baan? Dan kan ik je, door middel van jobcoaching, meer zekerheid geven op jouw nieuwe werkplek.

Ik werk volgens de ‘Supported Employment Methode’. Deze methode zorgt ervoor dat mensen begeleid worden naar werk en als zij werk gevonden hebben, worden ze duurzaam gecoached, zodat ze niet uitvallen. Hierdoor wordt veelal hun zelfbeeld en eigenwaarde positief beïnvloed.

Modules binnen het traject
Het jobcoachtraject bestaat uit meerdere onderdelen, die per module zijn af te nemen. Ik ondersteun je bij het doen van de aanvraag voor de trajecten, waardoor er voor jou geen kosten aan verbonden zijn.
Wil je meer weten over de modules van een jobcoach-traject bij N.A.A.C., klik dan hier.

 

jurrien nijenhuis jobcoach alkmaar heerhugowaard

Klaar voor een kennismaking?

Heb je ècht zin om leuk werk te doen? Maak dan nu een afspraak om te kijken of het tussen ons klikt. Des te sneller kun je aan de slag.

Bel of mail mij vandaag nog

 

 

 

UWV uitkering jobcoach naac werknemers alkmaar

Geen UWV uitkering maar een nieuwe uitdaging die helemaal past bij jou


Weer lekker aan de slag

slim

slim

slim

slim