Werkgevers platform

Uw personeelsbeleid uitbesteden?

Denkt u erover om uw personeelsbeleid volkomen zorgeloos uit handen te geven?

Ik verzorg uw werving en selectie van start tot finish. Ik adviseer hoe u het ziekteverzuim kunt beperken of zelfs voorkomen. Heeft u een werknemers die door ziekte is uitgevallen? Ik begeleid uw werknemer waardoor deze succesvol re-integreert. Is re-integratie binnen het bedrijf niet meer mogelijk? Ik verzorg het outplacementtraject waarbij ik samen met uw werknemer actief op zoek ga naar een passende baan.

Werving en selectie;

Als geen ander weet ik hoe intensief een traject van werving en selectie is. Rede te meer dat u het wilt uitbesteden. Bij vraag naar nieuwe werknemers stel ik samen met u een profiel op. De vacature wordt uitgezet en uit de vele potentiële sollicitanten selecteer ik de drie allerbeste kandidaten voor uw onderneming. U hoeft uiteindelijk alleen te kiezen welke van deze drie kandidaten u het beste vindt.

Uw personele organisatie

Omdat arbeid nu eenmaal de grootste kostenpost van een onderneming is ben ik van mening dat dit extra aandacht verdient. Als mensen op hun werkplek in balans zijn plukt u daar samen de vruchten van. Een onderneming waarin optimaal gepresteerd wordt is een geoliede machine. Graag kijk ik naar de mogelijkheden waardoor ook u dit kunt bereiken.

Preventie ziekteverzuim

Ziektepreventie werkt als een rookmelder: er wordt op tijd een mogelijk probleem gesignaleerd en vóórdat er grote schade wordt aangericht kan lossen wij het samen op.

Begeleiding van zieke werknemers

Ziekte is voor zowel de zieke werknemer als de werkgever vervelend. Het is belangrijk om het hele Poortwachterproces te doorlopen anders kost het u bakken met geld. Ik help u grip op de situatie houden, de juiste procedures te volgen en de voor alle partijen de beste oplossing te zoeken. Ik vergeet niet de zieke werknemer te zien in zijn/haar ziek zijn. Mocht het onverhoopt zo zijn, dat uw werknemer niet meer in uw onderneming kan terugkeren, dan ondersteun ik u bij het zoeken naar de beste oplossing buiten uw onderneming.

Jobcoaching

Als ondernemer is het mogelijk om mensen met een arbeidsbeperking in dienst nemen. Dit vraagt extra tijd en aandacht en dus ook geld. Het UWV ondersteunt u op dit gebied. Als gecertificeerd jobcoach neem ik de regeltaken van u over en adviseer ik u. Ik coach de werknemer en laat uiteindelijk een goed functionerende werknemer op de werkplek achter die ik vervolgens net als u met raad en daad bijsta.

Outplacement

Soms sluiten de kwaliteiten van de werknemer niet meer aan bij wat er van hem/haar gevraagd wordt. Om vervelende situaties te voorkomen kunt u de werknemer een outplacement traject aanbieden. Mijn aanpak is maatwerk afhankelijk van de specifieke situatie en gericht op een duurzame plaatsing van de vertrekkende werknemer.

jurrien nijenhuis jobcoach alkmaar heerhugowaard

Klaar voor een kennismaking?

Bel of mail mij.

 

personeelsbeleid naac werkgever alkmaar

personeelsbeleid verbeteren voor een goede productiviteit


Weer lekker aan de slag

slim

slim

slim

slim