Over mij

Jurrien Nijenhuis, aangenaam

Ik ben een senior op de arbeidsmarkt en heb ervaring in diverse branches waaronder Defensie, Agri, Retail, ICT, Zorg, Welzijn en Personeelsdiensten.

Ik heb mogen ontdekken dat ik het meest succesvol ben in het coachen van mensen en het ondersteunen van ondernemingen op het gebied van aangepaste arbeid en het terugdringen van ziekteverzuim. Mensen, zowel werkgevers als werknemers, voelen zich door mijn no-nonsense mentaliteit snel op hun gemak. Luisteren is één van mijn kernkwaliteiten en door het opgebouwde vertrouwen komen we snel tot de kern van de uitdaging. Vervolgens ga ik samen met de werkgever en/of werknemer naar oplossingen zoeken waarbij ik de ander help ‘out-of-the-box’ te denken.

Ik ben een NOLOC gecertificeerd re-integratiespecialist en zie mogelijkheden waar anderen beperkingen zien.

Wajongtalenten

Uit zakelijk oogpunt heb ik mij aangesloten bij Wajongtalenten. Wajongtalenten is een door het UWV erkende leverancier en heeft een positieve beoordeling bij ‘Blik Op Werk’. Hierdoor bevind ik mij automatisch in een groot netwerk. Door deze connectie beschik ik over de mogelijkheid om trajecten via het UWV aan te vragen. Een ideale win-win situatie.

jurrien nijenhuis jobcoach alkmaar heerhugowaard

Klaar voor een kennismaking?

Ik sta open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek dus neem contact met mij op voor een afspraak.

Bel of mail mij vandaag


Weer lekker aan de slag

slim

slim

slim

slim