Werknemers plein

Geen UWV uitkering maar echt leuk werk doen, op een plek waar ook JIJ jezelf mag zijn

Je wilt liever werken dan een UWV uitkering, zoals WAJONG of WIA? Ik kan je vertellen, dat ik je over de drempel kan helpen, zodat je echt werk kunt doen wat past bij JOU! Als je nog niet klaar bent voor de werkvloer, dan maak ik jou werkfit, door middel van passende activiteiten. Als je al werkfit bent en hiermee bedoel ik, dat je weer zin hebt om te werken, dan ondersteun ik je bij het vinden van werk.

Als UWV uitkering begeleider en jobhunter beschik ik over een groot netwerk bij werkgevers- en vrijwilligersorganisaties. Hierdoor is de kans groot dat JIJ aan de slag komt. Door mijn samenwerking met Wajongtalenten, ben ik bevoegd om voor het UWV trajecten uit te voeren. Door mijn ervaring en juist door mijn samenwerking met het UWV is de kans groot, dat jij binnenkort een baan hebt.

 

Geen drempel is te hoog, dat geldt ook voor jou

Natuurlijk kan niet iedereen hetzelfde. Maar iedereen heeft zijn eigen drempels te nemen. Daarom geldt deze uitspraak ook voor jou: ‘Als je de drempel over wilt, dan gaan we samen aan de slag. Je door mij laten helpen is al de eerste stap, samen tillen we je er overheen. Hoe? Dat zal ik je laten zien!’
werknemers plein personeelsbeleid jobcoaching alkmaar heerhugowaard

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Een traject aanvragen bij het UWV

Voordat ik je kan helpen, dien ik een traject voor jou aan te vragen bij het UWV. Dat is voor mij heel eenvoudig, omdat ik ben aangesloten bij Wajongtalenten. Wajongtalenten is een door het UWV erkende leverancier en heeft een positieve beoordeling bij het keurmerk BLIK OP WERK.

 

Traject ‘Werkfit maken’

‘Werkfit maken’ is de benaming van een re-integratietraject. Dit kan voor jou een eerste onderdeel zijn om straks langdurig (betaald) aan het werk te gaan. Ik zal je hierin begeleiden, precies zoals je nodig hebt, net zolang tot je ‘werkfit’ bent.

Het traject ‘Werkfit maken’ is er op gericht om mensen, met een uitkering van het UWV, geschikt te maken om aan het werk te gaan/het werk te hervatten. In dit traject ga je re-integratieactiviteiten doen, die erop gericht zijn om jou als kandidaat zodanig te versterken dat je (eventueel na het volgen van scholing) aan het werk kan gaan/het werk kan hervatten. Dit betekent dus niet, dat alle belemmeringen, waardoor jij die specifieke uitkering krijgt, weg worden genomen. Het gaat erom dat je hiermee hebt leren omgaan. Uiteraard zal ik jouw mogelijkheden/belastbaarheid afstemmen in relatie tot arbeid.

Wil je weten weke stappen je gaat doorlopen, klik dan hier.

 

Traject ‘Naar werk’

Als je ‘Werkfit’ bent en je bent gemotiveerd om te werken, dan kan voor jou het traject ‘Naar werk’ starten. Dit traject bestaat onder andere uit:

• Een representatieve CV schrijven.
• Opvallende sollicitatiebrieven schrijven.
• Netwerken (ook via social media).
• Profileren op de arbeidsmarkt.
• Het vinden van je nieuwe baan!

Samen met mij als coach, bewandel je de kortste weg naar werk. Je gaat zelf werkgevers benaderen en daarnaast ga ik als jobhunter voor je aan de slag. Als  jobhunter ben ik een  arbeidsmarktspecialist met een groot werkgeversnetwerk. Ik begeleid je in de meeste gevallen succesvol naar een bij jou passende baan.

We werken zoveel mogelijk met een vaste planning zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en wat je moet doen. Als je de wil hebt dan zul je zeker slagen!

 

Traject ‘Jobcoaching’ ter ondersteuning van je baan

Heb je het idee dat je ondersteuning zou kunnen gebruiken bij het behouden van jouw baan? Dan kan ik je, door middel van jobcoaching, meer zekerheid geven op jouw nieuwe werkplek.

Ik werk volgens de ‘Supported Employment Methode’. Deze methode zorgt ervoor dat mensen begeleid worden naar werk en als zij werk gevonden hebben, worden ze duurzaam gecoached, zodat ze niet uitvallen. Hierdoor wordt veelal hun zelfbeeld en eigenwaarde positief beïnvloed.

Modules binnen het traject
Het jobcoachtraject bestaat uit meerdere onderdelen, die per module zijn af te nemen. Ik ondersteun je bij het doen van de aanvraag voor de trajecten, waardoor er voor jou geen kosten aan verbonden zijn.
Wil je meer weten over de modules van een jobcoach-traject bij N.A.A.C., klik dan hier.

 

jurrien nijenhuis jobcoach alkmaar heerhugowaard

Klaar voor een kennismaking?

Heb je ècht zin om leuk werk te doen? Maak dan nu een afspraak om te kijken of het tussen ons klikt. Des te sneller kun je aan de slag.

Bel of mail mij vandaag nog

 

 

 

UWV uitkering jobcoach naac werknemers alkmaar

Geen UWV uitkering maar een nieuwe uitdaging die helemaal past bij jou


Weer lekker aan de slag

slim

slim

slim

slim