Over mij

Arbeidsprocessen zijn mij op het lijf geschreven

Jurrien Nijenhuis, aangenaam

Ik ben Jurrien Nijenhuis, de drijvende kracht achter N.A.A.C. Arbeidsadvies en Coaching. Ik ben een senior op de arbeidsmarkt en daar ben ik trots op. Dit vaandel staat voor 40 jaar ervaring in diverse branches, waaronder Defensie, Agri, Retail, ICT, Zorg, Welzijn en Personeelsdiensten. In mijn loopbaan heb ik vele malen gepiekt en vierde ik successen. Daarentegen ben ik ook soms onderuitgegaan. Dankzij mijn veerkracht stond ik telkens weer op. Juist door de contrasten heb ik goed kunnen ontdekken waar mijn kracht zit.

Ik heb mogen ontdekken, dat ik het meest succesvol ben in het coachen van mensen en het ondersteunen van ondernemingen op diverse gebieden. Mijn kwaliteit is, dat ik een generalist ben, die goed kan luisteren en daardoor snel tot de kern van de uitdaging kom. Hierna kan ik samen met de werkgever en/of werknemer naar oplossingen zoeken waarbij ik de ander help ‘out-of-the-box’ te denken. Ik houd een spiegel voor. Indien dit wenselijk is voor de toekomst, kan hij of zij dit gedrag aanpassen. ‘Zonder spiegel zit je stropdas meestal scheef’ is een, door mij, veel gedane uitspraak. Met andere woorden: als je nooit hoort wat voor uitwerking jouw gedrag heeft op de ander, kun je dit gedrag ook nooit aanpassen.

 

Groeien door vertrouwen

Mijn persoonlijke betrokkenheid zorgt ervoor dat de werknemer en zijn/haar onderneming groeit. Mensen voelen zich door mijn no-nonsense mentaliteit op hun gemak. Misschien dat daarom ondernemingen die ik mag ondersteunen, zo snel groeien en de werknemers zich sneller dan verwacht ontplooien.
Ik ben een NOLOC gecertificeerd re-integratiespecialist en zie mogelijkheden waar anderen beperkingen zien.

 

Wajongtalenten

Uit zakelijk oogpunt, heb ik mij aangesloten bij Wajongtalenten. Wajongtalenten is een door het UWV erkende leverancier en heeft een positieve beoordeling bij ‘Blik Op Werk’. Hierdoor bevind ik mij automatisch in een groot netwerk. Door deze connectie beschik ik over de mogelijkheid om trajecten via het UWV aan te vragen. Een ideale win-win situatie.

jurrien nijenhuis jobcoach alkmaar heerhugowaard

Klaar voor een kennismaking?

Wilt u uw eigen mening vormen over mijn kwaliteiten en out-of-the-box mentaliteit? Maak dan nu een afspraak om te kijken of mijn ervaring binnen uw onderneming verschil kan maken.

Bel of mail mij vandaag


Weer lekker aan de slag

slim

slim

slim

slim